BETROUWBAAR EN ERVAREN

Waarom de vakman?
Cock Lamboo Parket heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebeid van vloeren. Wij houden ons bezig met reparatie en onderhoud en vanzelfsprekend leggen wij nieuw parket en planken vloeren. Maar ook voor andere vloeren zoals bijvoorbeeld laminaat en PVC-vloeren bent u bij het juiste adres. Ook voor service en garantie, mocht dat nodig zijn, weet u dat u bij Cock Lamboo Parket terecht kan. Bovendien vertelt Cock Lamboo parket u alles over het juiste onderhoud van de vloer waarvoor u heeft gekozen.
Cock Lamboo werkt met een eigen team van gemotiveerde vaste medewerkers die oog hebben voor detail en hun werk met passie uitvoeren.

Waarborg
Cock Lamboo is daarbij lid van CBW, de branche-organisatie voor woninginrichters. Dat is voor u een extra waarborg voor zekerheid en kwaliteit.


Cock Lamboo Parket Hillegom is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van houten vloeren, trappen, ombouwmeubelen en deuren. Ons eigen team van ervaren parketleggers, meubelmakers en timmerlieden staat garant voor een perfecte afwerking van uw waardevolle interieur.