PARKET: WARM EN EIGENTIJDS

Parket
Traditionele parketvloeren geven elk interieur een warme en eigentijdse sfeer en onderscheiden zich visueel duidelijk van de meeste andere houten vloeren.

Voordelen | Traditionele parketvloeren (patroonvloeren) zijn in veel verschillende houtsoorten leverbaar. Deze vloeren kunnen in diverse maten en patronen worden gelegd. U heeft bovendien de keuze uit diverse speciale banden en biezen, waarmee u uw vloer een zeer exclusieve uitstraling kunt geven. Traditionele parketvloeren zijn bovendien geluiddempend, waardoor zij niet alleen in de woonkamer, maar ook in kantoorruimten goed tot hun recht komen.

Kleuren | Dankzij een ruime keuze aan houtsoorten is er altijd een traditionele parketvloer die bij uw interieur past. In onze showroom bieden wij een keuze uit meer dan 50 verschillende traditionele parketvloeren.

Meer weten? | Kijk op de website van Lieverdinck.

Parket gallery 2


 

Cock Lamboo Parket Hillegom is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van houten vloeren, trappen, ombouwmeubelen en deuren. Ons eigen team van ervaren parketleggers, meubelmakers en timmerlieden staat garant voor een perfecte afwerking van uw waardevolle interieur.