BOURGOGNE: WARME SFEER EN GELUIDDEMPEND

Bourgogne vloer
Bourgogne in vloeren – 9,3 mm, 15 mm en 20 mm – geven elk interieur een warme en eigentijdse sfeer en onderscheiden zich visueel duidelijk van de meeste andere houten vloeren.

Bourgogne 9,3 mm zijn zeer gewild, omdat deze vloer nagenoeg niet ‘werkt’. Ook deze 9,3 mm vloer is zeer goed af te werken zoals omschreven, alleen hij kan niet worden geborsteld.

Voordelen | Bourgogne 9,3 mm, 15 mm en 20 mm vloeren zijn te verkrijgen in wisselende en vaste breedtes.Met of zonder vellingkant, geborsteld of gewoon glad. Deze vloeren worden bij ons traditioneel gelegd, dus geheel gelijmd en niet zwevend. Traditioneel leggen is bovendien geluiddempend, waardoor zij niet alleen in de woonkamer, maar ook in kantoorruimten goed tot hun recht komen.

Kleuren | Dankzij een ruime keuze aan kleuren is er altijd een bourgognevloer die bij uw interieur past. In onze showroom bieden wij de keuze uit bijvoorbeeld wit geolied – blank geolied – blank gelakt.

Meer weten? | Kijk op de website van Lieverdink.


 

Cock Lamboo Parket Hillegom is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van houten vloeren, trappen, ombouwmeubelen en deuren. Ons eigen team van ervaren parketleggers, meubelmakers en timmerlieden staat garant voor een perfecte afwerking van uw waardevolle interieur.