BAMBOE: NET ZO HARD ALS EIKEN

Bamboe vloer
Bamboevloeren hebben een absoluut unieke uitstraling, en zijn dankzij hun geluiddempende eigenschappen op veel plekken toepasbaar. Bamboeparket is gelijkwaardig aan de hardheid van eiken. U kunt deze vloeren krijgen in een tapis- en lameluitvoering in 15 mm dikte met mes en groef. De 15 mm vloeren kunt u ook zelf leggen en behandelen, maar graag wel in overleg met ons.

Voordelen | Bamboevloeren zijn bovendien geluiddempend, mits je ze traditioneel aanbrengt. Daarom kunnen ze niet alleen in de woonkamer, maar ook in kantoorruimten goed tot hun recht komen.

Kleuren | Dankzij een ruime keuze aan kleuren is er altijd een bamboevloer die bij uw interieur past. In onze showroom bieden wij een keuze uit meer dan 6 verschillende bamboevloeren.

Meer weten? | Kijk hier op de website van Moso.


 

Cock Lamboo Parket Hillegom is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van houten vloeren, trappen, ombouwmeubelen en deuren. Ons eigen team van ervaren parketleggers, meubelmakers en timmerlieden staat garant voor een perfecte afwerking van uw waardevolle interieur.